Produkter - SafetyMate - Tjäna pengar till klassen / föreningen

Sök
Till innehåll

Huvudmeny:

 

Våra produkter

Här ser ni de produkter vi erbjuder till försäljning. Minsta beställning är 200 varor sammanlagt, i valfri blandning (=4000 kr). Ni har 45 dagars kredit och 45 dagars returrätt. Klicka här eller i menyn till vänster för våra köpvillkor.

Observera att endast skolklasser och föreningar kan beställa här.
Är du privatperson och vill beställa enstaka varor, klicka här
.

 


SOS-brickan universal
En väl synlig id-bricka där man skriver viktig information (t ex telefonnummer till föräldrar och förskola), och sätter fast i t ex ett barns jacka. Om barnet kommer bort är det då lätt att hjälpa det tillrätta. SOS-brickan fungerar även bra till hundar, hästar, diabetiker, epileptiker, personer med funktionshinder, personer med demens etc, kort sagt alla som kan komma bort eller behöva hjälp någon gång.

Brickan levereras öppen och med oskriven baksida, kunden får själv skriva dit sina uppgifter och trycka ihop brickan.


SOS-brickan är tillverkad av transparent plast, och etiketten är fluorescerande röd för att synas bra. Brickan tål regn och rusk, och lämpar sig även för utomhusbruk på t.ex. hundar och hästar.
Mått: 4,7 x 3,2 cm (exklusive ringen).

SOS-brickan -universal-

20,00 kr Lägg till i kundvagnen


SOS-brickan diabetes - NYHET!

För den som har diabetes och kan få ett anfall av sin sjukdom på allmän plats kan det vara bra att ha ett väl synligt meddelande så att en hjälpande person vet vad som är fel, och hur han kan hjälpa till. Med vår SOS-bricka för diabetiker kan en medmänniska lättare ge rätt hjälp, och även kalla på ambulans om det skulle behövas.

Diabetes-brickan levereras med förtryckt baksida enligt bild.
Mått: 4,7 x 3,2 cm (exklusive ringen).

SOS-brickan -diabetes-

20,00 kr Lägg till i kundvagnen


SOS-brickan epilepsi - NYHET!

För den som har epilepsi och kan få ett anfall av sin sjukdom på allmän plats kan det vara bra att ha ett väl synligt meddelande så att en hjälpande person vet vad som är fel, och hur han kan hjälpa till. Med vår SOS-bricka för epileptiker kan en medmänniska lättare ge rätt hjälp, och även kalla på ambulans om det skulle behövas.

Epilepsi-brickan levereras med förtryckt baksida enligt bild.
Mått: 4,7 x 3,2 cm (exklusive ringen).

SOS-brickan -epilepsi-

20,00 kr Lägg till i kundvagnen


SOS-brickan allergi - NYHET!

För den som har en allvarlig allergi och kan få ett anfall av sin sjukdom på allmän plats kan det vara bra att ha ett väl synligt meddelande så att en hjälpande person vet vad som är fel, och hur han kan hjälpa till. Med vår SOS-bricka för allergiker kan en medmänniska lättare ge rätt hjälp, och även kalla på ambulans om det skulle behövas.

Allergi-brickan levereras med förtryckt baksida enligt bild.
Mått: 4,7 x 3,2 cm (exklusive ringen).

SOS-brickan -allergi-

20,00 kr Lägg till i kundvagnen
 


SOS-visslan
En pålitlig visselpipa av samma typ som sitter i flytvästar, bra att ha om man behöver kalla på hjälp. Man blir fort trött av att ropa, det är betydligt lättare att blåsa i en visselpipa. Den gör sig hörd även på långt avstånd och under lång tid. Alla borde alltid ha en visselpipa i fickan, man vet aldrig när olyckan är framme och man behöver hjälp.

SOS-visslan är CE-märkt. Den tål både söt- och saltvatten, och är mycket slitstark eftersom den inte har några lösa delar som kan gå sönder. Visslan är tvåtonig, varav den ena tonen hörs bra över land, och den andra hörs bra över vatten. Den syns också bra med sin orange färg. Visslan har ett clip på baksidan för enkel fastsättning, och den levereras med svart resårsnodd och säkerhetsnål enligt bild.
Mått: 7,0 x 2,0 cm.

SOS-visslan

20,00 kr Lägg till i kundvagnen


SOS-kortet
Ett inplastat informationskort där man fyller i viktiga uppgifter om sig själv: personnummer, sjukdomar, allergier, mediciner och telefonnummer till anhöriga.Om det händer en något så är det lättare för t ex sjukvårdspersonal att ge rätt hjälp och även meddela anhöriga.

SOS-kortet är tåligt och slitstarkt, och syns mycket bra med sin fluorescerande röda färg. Kortet levereras öppet, med ledtexter på baksidan enligt bild (Namn, Pers.nr etc). Kunden får själv fylla i sina uppgifter på kortets baksida och sedan klistra in det i den medföljande självhäftande laminatfickan (ingen lamineringsmaskin behövs). Kortet förvaras med fördel väl synligt i plånboken, fickan eller väskan. Mått: 8,6 x 5,4 cm (passar perfekt i plånbokens kreditkortsficka).

SOS-kortet

20,00 kr Lägg till i kundvagnen
 
 
 

Vilka produkter behöver era kunder?

 

SOS-brickan

SOS-visslan

SOS-kortet

Små barn

X

X

(X)

Stora barn

X

X

X

Vuxna

(X)

X

X

Äldre personer

X

X

X

Hundar/Hästar

X

-

- 

(X) = Lämplig vid sjukdom eller allergi.

 
 
 
Tillbaka till innehåll | Tillbaka till huvudmeny